Gebruiksvriendelijk

Tegenwoordig zijn de online boekhoudprogramma’s makkelijk in gebruik. Met of zonder begeleiding van uw boekhouder zult u snel wegwijs worden binnen het programma. U kunt dit programma zelf aanschaffen en (laten) inrichten, of meekijkgebruiker worden via de licentie van uw boekhouder.

Toegankelijkheid

Alle gegevens ten allen tijden paraat, van uw cijfers tot en met de klantgegevens, facturen en bankafschriften. Dit is altijd handig wanneer u onderweg, bij een klant of op vakantie bent.

Back-up van uw gegevens

Doordat de software de hele dag door uw boekingen opslaat, bent u nooit gegevens kwijt. De beveiliging van uw gegevens wordt geregeld door de sofwareleverancier. Ook de wettelijke bewaartermijn van uw gegevens volgens de normen van de belastingdienst is gewaarborgd.

Goede begeleiding bij zelf boekhouden mogelijk

Doordat de boekhouder in veel gevallen met u mee kan kijken is het begeleiden van de ondernemer steeds makkelijker. Tegelijk meekijken in dezelfde administratie bevordert de oplossing van eventuele problemen waar de ondernemer tegenaan loopt. Hierdoor verloopt de verwerking van de administratie een stuk sneller, waardoor er meer tijd vrij komt voor het adviseren van de klant. Dit is voor beide partijen goed.

Voordelen op een rijtje:

  • Altijd uw gegevens bij de hand
  • Grip op uw onderneming
  • Zelf boekhouden onder begeleiding (Soms kostenbesparend)
  • Software altijd up-to-date
  • Uw gegevens veilig bewaard
  • Software makkelijk eigen te maken

Voor vrijblijvende informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.